Laborator
Laborator

Laborator

Activitatea de cercetare a proiectului SIMPA se desfășoară în incinta Complexului de Laboratoare Colentina, Facultatea de Hidrotehnică, Universitatea de Constructii București. În cadrul proiectului SIMPA au fost prevăzute atât activități de cercetare în teren cât și în laborator.

Cercetarea de teren este focalizată în cadrul Site-ului Experimental Colentina prevăzut cu șapte foraje din care cinci foraje deschid un acvifer nisipos la adâncimea de 11 m până la 25 m iar celelalte două foraje deschid un acvifer cu adâncimea de 7 m până la 10 m. Până în prezent  au fost realizate cinci teste de pompaj cu debit constant, din care s-au determinat parametrii hidrogeologici necesari în modelarea curgerii și transportului de poluanți. Din cele sapte foraje au fost realizate mai multe secțiuni geologice din care s-a conceptualizat un model geologic 3D (Fig. 1).

 

Activitatea de laborator se desfășoară în sala P3 a Complexului de Laboratoare Colentina. Aceasta este o sală multimedia dotată cu PC-uri, notebook-uri, imprimimante, videoproiector, în care își desfășoară activitatea membrii permanenți ai proiectului SIMPA (Fig.2).

 

 

În cadrul proiectului SIMPA se organizează mese rotunde, cursuri de pregătire pentru membrii proiectului și chiar cursuri postuniversitare de modelare hidrogeologică în sala P6 a Complexului de Laboratoare Colentina, dotată cu 16 PC-uri și videoproiector (Fig.3).

 
 
ianuarie 2019
lmmjvsd
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

 

Vacancies - Geowissenschaftliches Zentrum Göttingen (GZG)

In the Department of Applied Geology (Angewandte Geologie, Prof. Dr. M. Sauter) of the Geoscientific Centre at the Georg-August-Universität Göttingen two positions are available in the context of a large-scale EU-project (MUSTANG) and to be filled as soon as possible:

Citește mai departe...